FELIS ANA NOBO BON
Door: L1dert.
Blijf op de hoogte en volg Leendert
01 Januari 2008 | Aruba, Oranjestad
Allereerst natuurlijk allemaal
EEN HEEL GELUKKIG, GEZOND EN VOORSPOEDIG NIEUWJAAR GEWENST.
Dank jullie wel voor de wensen en suggestisch gedaan aan mijn adres.
Ga er zeker weer een lekker jaar van maken.
Een nieuw jaar beginnen in een lekker warm klimaat en 5 uur later dan jullie geeft toch wel een goed gevoel.
Hier was het met de jaarwisseling NIET mistig zo als bij velen van jullie.
Hier weinig of geen branden, maar vreselijk veel vuurwerk.
Op alle hoeken van de straten stonden grote containers waar men vuurwerk verkocht. Alle straten zien rood van de enorme linten klappers.
Een oorverdovend lawaai. Maar ja, hier geloofd men er vaak nog in dat de boze geesten moeten worden verdreven door veel lawaai te maken.
Al drie dagen veel geknal en veel mooi sier vuurwerk. Vooral gisteravond en nacht enorme vuurpijlen en sterren fonteinen.
Duidelijk een veeeeeeeel rijker eiland dan bv Bonaire.
Overal feesten op straat en pleinen. Je kunt er zeker van zijn dat er nergens meer oude drank over is dus vanaf nu aan is alles vers. Ook kon je overal mee eten van de BBQ's en buffettafels .
Gewoon een enorm volksfeest als je je tussen de lokalen begeeft.
Je wordt dan wel als MAKAMBA (witte aap)
aangesproken, maar je bent zeker welkom.
Is ook wat later geworden dan normaal.
Was dus heel gezellie.
Weten jullie al dat er een wijk ten noorden van Oranjestad naar mij vernoemd is? Jazeker,TANKI LEENDERT.
Dit is een wijk ten noorden van Oranjestad waar veel lokalen wonen en mensen die naar Aruba zijn gekomen van over de gehele wereld. Dus dat betekend dat Aruba toch ook een klein beetje van mij is.
Zal enkele foto's als bewijs materiaal meesturen met dit bericht.
Verder ben ik op de hoogste berg van Aruba geweest. De hooiberg. Vreemde naam voor een berg bestaande uit rotsen, stenen, kaktussen en zendmasten op de top. Enorme klim van meer dan 525 treden.
En dan in deze temperaturen en natuurlijk midden op de dag.
Enkele foto's van het eiland staan ook hier onder. Kon niet de moed vinden de jaarwisseling hier te houden.
Vandaag ben ik vrij, net als 95 procent van de gehele bevolking.
Velen zullen deze nieuwjaarsdag niet echt beleven want ze moeten slapen, slapen en slapen. Ik ben altijd nuchter natuurlijk, vandaar dat ik nu dit verhaal schrijf en foto's prepareer om jullie van warme plaatjes en meldingen te voorzien. Jullie zien, ik denk elke dag aan jullie en probeer jullie wat op te vrolijken en te motiveren. Vanmiddag maar naar strand denk ik. Zonnetje schijnt ook hier en zal niet druk worden daar.
Natuurlijk voor jullie ook nog wat onderwater foto's. Veelal macro opnamen van van alles en nog wat.
Gewoon , om jullie even te laten proeven weer van het rijke onderwaterleven hier in de wateren om Aruba.
Zo, dan nu nog wat persoonlijke pinda's.
Jop en Remco: Heb ik een prijs gewonnen in de staatsloterij?
Hoe was het vuurwerk?
Marloes en Remco: Al spullen aan het pakken? Veel plezier op Curacao.
Ton Kris en fam: Goede reis en doe iedereen de groeten op Bonaire straks. Veel plezier. Marko en Manja: Pas op voor Ton Kris (hahahahahahaha) hij wil zeilen .Ilse en Ger: doen jullie mee met de HUFTER AVOND? Carolien en Corne: Goede reis en veel plezier op Statia. Doe de groeten aan Sonja en Remco. Sonja en Remco: Sterkte met Corne en Carolien (hahahahahahahahahaha).
Pat en Rene: Al ingepakt om te verhuizen? Sterkte er mee.Lekker rustig straks als alle fundivers ergens in de Antillen zijn. Kasimier: Niet te veel meebrengen hoor.. je hebt hier niet veel nodig. Heb je al werk? Eline: voor jou precies hetzelfde. Niet te veel meesjouwen. Sterkte met de voorbereidingen beiden.
Zo mensen, dit was het weer.
Vanaf een Warm en zonnig Aruba groet ik jullie.
PASA BON 2008
01 Januari 2008 - 15:54
Ineke:
Ik wens jou een geweldig en gezond 2008 toe. En ja de oliebollen zijn bijna op dus kunnen we weer normaal gaan doen.
Het is maar wat je normaal noemt hahaha kan eigenlijk bij mij niet geloof ik.
wel een hele eer zeker een plaats naar jou genoemd klinkt ook wel gezellig.
ben vanddag hard aan het werk voor het rode kruis dus niet echt een vrije dag maar ja ik ben van de straat zullen we maar zeggen.maar wel gezellig hoor oud en nieuw daar was ik er ook maar allen die bbq en eten zou ik al willen komen. ik ga maar hard sparen kan ik misschien eens komen logeren bij jou. geniet van je vrije dag en verder veel werkplezier.
nieuwjaarsgroetjes van briepse tut -
01 Januari 2008 - 19:39
Bokelaartjes:
een heel goed,gezellig en vooral gezond 2008 van ons uit de jan verhoeffstraat
Erik anderhalve week thuis geweest heeft hier op zijn eigen manier volgens ons wel van genoten alleen erg moeilijk meer te verstaan en dat is wel een rot ervaring hoe is het is het pakje al aangekomen of heeft de douane de inhoud gehouden
veel liefs
piet,elly en een knuffel van erik -
01 Januari 2008 - 19:51
Emile & Leonne:
Wij wensen jou natuurlijk ook en gezond en heel gelukkig nieuwjaar toe. Ben blij te horen dat je het naar je zin hebt. Geniet ervan. We zien je snel. Hier gaat alles goed. Nog steeds met z'n tweeen. Maar niet lang meer.
Groetjes en dikke knuffel,
Leonne -
02 Januari 2008 - 18:14
Laura & Knolletjes:
Gelukkig, gezond en zonnig 2008!
Wij zijn net terug van een klein weekje Texel, héérlijk lekker even weg.
Morgen gaan we wel es even bijlezen op je log.
Pasa Bon!!! :) -
02 Januari 2008 - 18:28
Wilhelmien En Henk :
Leendert al wat maar wenselijk is voor het nieuwe jaar
geniet van al het fijne daar
veel liefs -
02 Januari 2008 - 18:35
Denise:
Hoi Leendert,
Een fijn en gezond 2008 met veel reisplezier:D
Echt bedankt voor het boekje met info over Curacao!!!!
Groetjes Denise -
03 Januari 2008 - 11:19
Christoffel:
Gelukkig Nieuwjaar!! oi o (grieks) Weer leuke foto's. Als onze duikspullen terecht zijn gaan wij jou jaloers maken met prachtig duiken in Nederland brrrrrrrrrrrrrrr
groeten Chris en Nicole -
03 Januari 2008 - 11:21
Christoffel:
Oh oh de griekse tekst is niet goed doorgekomen. -
03 Januari 2008 - 12:35
Remco En Marloes:
He Leendert! We merken het al. Je baalt als een stekker dat je daar zit, je mist ons enorm en daarom doe je net of je het naar je zin hebt...
Nou, we zullen het leed delen en binnenkort ook richting de Antillen gaan. Gedeelde smart is halve smart, toch?
Natuurlijk hebben we nog niks ingepakt en moeten we maandag waarschijnlijk op volle snelheid alles in tassen gaan gooien, op goed geluk. Dat zullen we nooit gaan leren, denk ik...
M'n duikspullen hangen al wel te drogen, want die zijn nog nat van m'n duikje van van de week. Watertemperatuur 4,5 graden, zicht 40 cm. Wat zal jij weer balen dat je er niet bij was...
Heel veel plezier daar en stuur je het zonnetje door naar Curacao volgende week?
Dikke kus, Marloes -
06 Januari 2008 - 11:24
"Kiwi" Ar:
So, nog even een verlate nieuwjaarswens enzo. Kan nog net, bij ons is het nu driekoningen. Bij deze dus, alle goeds voor 2008 toegewenst.
Verder nog even een noot over onze terugkeer: kijk ik ken mensen die gaan gewoon elk jaar een maand of 2-3 naar een tropisch eiland en komen dan gewoon weer terug naar Nederland. ik heb het in ieder geval 3 jaar volgehouden. Wie is er nou gek??? hahaha
Mooie foto's hoor, geniet er nog maar even van, voor je het weet rij je weer in een bus door Nederland.....
Gr.
Arjan & Joanne -
07 Januari 2008 - 00:14
Marko En Manja:
Lieve L1dert: wij hebben nooit Polar! Je weet toch dat wij alleen melk drinken!!!! Ha ha.
Was leuk je gisteren gesproken te hebben! We zijn blij, dat je 't leuk hebt daar!
Liefs, Marko en Manja
07 Januari 2008 - 09:20
John:
Ook voor de allerbeste wensen voor 2008. Wie weet wat er in dit jaar nog meer naar je vernoemd wordt? Een nieuw soort palmboom, onderwater-planten of gewoon een tulp.
Groetjes -
08 Januari 2008 - 21:13
René En Pat:
Ha die Leendert,
Zo te lezen (en te zien) gaat het lekker daar. Beroemd ben je ook al(tanki) of is het berucht :-).
Blijf ons verrassen met mooie plaatjes en verhalen dan houden wij we het hier wel vol. (hebben al 25 dozen ingepakt)
Groetjes van René en Pat