WINTER OP ARUBA
Door: L1dert.
Blijf op de hoogte en volg Leendert
21 Januari 2008 | Aruba, Oranjestad
Ach soms duurd het wat langer voor ik weer wat van me laat horen. Maar dat wil niet zeggen dat ik jullie vergeet hoor. Neeeeeeeeee ech nie!!!!!!!!!!!!!!!
Denk elke dag aan jullie allemaal (heel even). hahahahahaha
Heb het gewoon druk hier.
lang en veel werken, darna sociale kontakten onderhouden en op vrije dag duuken met collega's en hun vriendjes.
Het vele werken betreft nog steeds veel cruise schepen verwerken, soms drie op 1 dag. Ik werk van 8 tot 18 uur dus geen halve dagen hoor. Verder natuurlijk nadien nog eens hier en daar langs voor een collaatje, spriteje of melkje. Ja de mensen achter de bar moeten natuurlijk ook hun verhaal kwint kunnen. Daarna ga ik soms nog wat eten en dan is het al weer donker voor een uurtje of 3 a 4, dus dan ga ik maar slapen.
Jullie zien, saai en slopend leven hier.
Zoals vorige keer al gemeld zijn de voorbereidingen in volle gang wat betreft het carnaval gebeuren. Gisteravond nog enkele uren naar een groot muziek en dans gebeuren geweeest in San Nicolas. Dat is een dorp aan de zuidkust van Aruba. Een dorp met veel lokale mensen en eigenlijk geen makamba's. Was heel gezellig. Zal enkele foto's hieronder zetten.
Verder vandaag met enkele collega's van ons bedrijf en andere duikbedrijven samn met hun vriendjes gaan duiken op zuid. Er zijn hier niet veel kantduik plaatsen, maar zij weten altijd wel een leuk stekkie te verzinnen natuurlijk, Daarna hebben we de duik geevalueerd bij een chinees.
Heel veel supermarkten en kroegies worden gerund door chinezen. Zo ook de glegenheid waar we wat hebben gedronken, gepoold en gelachen.
Ook hier een foto van met de harde kern van de groep.
Natuurlijk ook enkele onderwater foto's weer op deze site. Altijd weer verrassend te zien hoe mooi het ier is.
Verder is Eline dinsdag op Aruba aangekomen. Eline is mijn nichie die hier kmt stagelopen bij Aruba tv.
Dus hou de zender in de gaten en wie weet zie je nog eens een makamba op tv
Ja, ik begon al met de titel van winter op Aruba. Nou dat klopt. Hier wordt het echt koud. de dag temperatuur komt niet meer boven de 31 graden de laatste week. En de watertemperatuur is al gedaald tot 26 graden celsius. Gelukkig is het druk, dus we houden ons wel warm.
En geloof het of niet, maar er is weer en kerstkaart aangekomen.
Heb in jaren niet meer zoveel kerstkaarten bij elkaar gezxien hier in de Caribbean.Heb er al 5.
Verder weet ik dat er nog een pakketje onderweg is, maar dat laat nog even op zich wachten. Zo mensen dan nu nog enkele persoonlijke nootjes:
Jop en Remco: leuk zeg elke keer een berichtje via de telefoon of msn.
Marloes en Remco: Zijn jullie nog op Curacao? Hoor niks van jullie. Leen F. blijf maar lekker werken hoor, hier is het veel te heet voor jou nog steeds hahahahah. Denise: hoe is het met je werkstuk? Denis v.d. S.: Wel aardig zijn tegen Susan hoor. hahahahahaha
Ron: wist niet dat jij iets met Susan had? hhhahahahaa
foutje
LEONNE EN EMILE: GEWELDIG GEFELICITEERD MET JULLIE KLEINE MARGREET. Hoop haar zeker begin maart te zien. Heel veel plezier met haar. Jan Wildauer: Es iest werklich super on Aruba.
Rinus: sterkte met je duitse les en je studenten. Eddie: Wanneer kom je nou eens langs man.
Zo mensen ik denk dat dit het wel weer is.Allemaal weer alle goeds natuurlijk en WARME GROETJES VANAF EEN WINTERS ARUBA. hahahahahahah
21 Januari 2008 - 11:04
Anke:
Erg leuke onderwater foto's. Geniet van het lekkere weer. Hier is het inmiddels weer hersft. Als je terug komt begint vast de zomer.
Groetjes van de Keultjes. -
21 Januari 2008 - 17:27
Dennis :
ha man met zwaaaaar leven ....hier regen en 0 tot 12 graden maaaaar erg gezellig voor de haard!!!ha ha
groetjes dennis -
21 Januari 2008 - 18:20
Leen F:
lekkere jongen ben jij. Beloof ze me net dat ik volgend jaar maar eens moet gaan kijken zeg jij blijf maar lekker werken. Morgen weer voor 2 dagen naar Oost Voorne voor cursis.
21 Januari 2008 - 19:20
Laura:
Bedankt voor je mailtje en hangt het stukje uit Ons Eiland al boven je bed???
Mooi om de onderwaterfoto`s weer te zien, moet toch een fantastische ervaring steeds weer zijn.
Hier is het grijs weer vandaag en volgens het nieuws is er zo goed als sprake van een griepepidemie (vooral op het platteland)...hoop dat ze ons overslaan. Komt niet goed uit, want moet nog even flink blokken voor m`n cursus. Geniet van het feesten, werken en de melk! Bon dinges van Laura :p -
21 Januari 2008 - 22:54
Eline:
nouja zeg, ik heb je nog niet eens gezien! en ik was ook bij dat feest in San nicolas!!! maar ik heb je niet eens gezien, echt jammer!
Ik zal je vanavond ff bellen voor het appartementje!
doeidoei -
24 Januari 2008 - 17:54
René En Pat:
Gaat goed met de onderwaterfoto's :-)
Maar hoe zit het nu met dat harde werken? Ik lees dat je plezierduikjes aan het maken bent. Wanneer je daar tijd voor hebt zal het zeker meevallen ;-)
Veel plezier nog daar.....
Bon tralala.